torsdag den 8. december 2011

Øvelokale på Enghave Station

Øvelokale på Enghave Station
Gruppen W.O.M.B.A.T
Gruppen W.O.M.B.A.T. vandt en S-togskonkurrence om et gratis øvelokale. Musik giver liv på stationen, mener S-togs salgsdirektør Niklas Marschall
Den fremadstormende gruppe W.O.M.B.A.T. flyttede for nyligt ind i øvelokalet på Enghave Station, som DSB S-tog havde stillet på højkant i en konkurrence på Facebook i september. Initiativet kom fra S-togs nye musikfestival Sounds, som løb af stablen i september, og hvor nogle af de største danske bands spillede sammen med nye og upcoming navne. Musik og S-tog hænger nemlig godt sammen, hvis man spørger DSB S-tog.
»Vores kunder er glade for de arrangementer, vi laver med musik, som fx Sounds. At give et øvelokale væk er en udløber af det, og det er kunderne selv, der har bestemt, hvem der vandt. Desuden får vi udnyttet et af vores tomme stationslokaler til et godt formål, og det giver liv på stationen,« siger salgsdirektør i S-tog Niklas Marschall.
For de unge medlemmer af W.O.M.B.A.T., der alle bor hjemme, har det stor betydning at få et lokale helt for dem selv.
»Vi plejer at øve hjemme på hinandens værelser på 10 kvm, så det her betyder rigtig, rigtig meget. Det er helt vildt fedt! Det er fedt at have et samlingspunkt, hvor vi kan være os selv og uden søskende, der forstyrrer,« siger de tre medlemmer af W.O.M.B.A.T., Victor Jull, Jacob Jensen og Mikkel Brincks.
Gruppen sparer ca. 4000 kr. om måneden på at få stillet lokalet til rådighed, og S-tog har foreløbig givet aftalen en prøveperiode på et år.

Kilde: DSB: Øvelokale på Enghave Station