mandag den 19. marts 2012

Minutfilm i Metroen fra 19. marts - 24. marts

MINUTFILM I METROEN

Foto: Metronyt

60Seconds 2012 viser fra mandag den 19. marts til og med lørdag den 24. marts kortfilm i Metroen. I år har festivalen fokus på menneskerettigheder.

Af Ingrid Liboriussen, MetroNyt


Kommer du forbi en af de underjordiske Metrostationer i næste uge? Så får du muligheden for at få en lille filmoplevelse med.

60Seconds Film Festival 2012 sætter i år fokus på menneskerettighederne i forbindelse med Institut for Menneskerettigheder 25 års jubilæum.

Med dette samarbejde ønsker festivalen, at publikum udover at få en kunstnerisk oplevelse på vejen også kommer til at reflektere over temaet menneskerettigheder, når der sættes levende billeder og fortællinger på.  Festivalen har de sidste fire år vist kortfilm i det offentlige rum - primært på udvalgte Metrostationer, men de sidste to år også rundt i Københavns gader ved at projicere film i butiksvinduer i et fint samarbejde med de lokale gadeforretninger.

”Vi ønsker sammen med 60Seconds og Clear Channel Danmark at give vores mange passagerer en spændende oplevelse, når de rejser med os. Vi glæder os til at vise filmene til vores passagerer”, fortæller Jesper Witt, ansvarlig for kommercielle aktiviteter i Metroen.

Kravet til deltagerne er, at filmene skal vare 60 sekunder og være uden lyd. Derfor har festivalen deltagere fra hele verden. Da stumfilm jo ikke kræver oversættelse, har festivalen deltagere fra hele verden.


Læs hele artiklen i Metronyt: Minutfilm i Metroen

Se mere på: www.60sec.org

Ingen kommentarer:

Send en kommentar