tirsdag den 10. april 2012

Internet på plads i S-togene



10-04-2012

Internet på plads i S-togene

Der er nu installeret internet i en stor del af S-togene, og kunderne har allerede taget det i brug. Det nye internet bliver gradvist installeret i resten af S-togene, og hver dag kommer der flere S-tog på skinner med internet.

Efter en periode uden internet i S-togene fik DSB S-tog i januar 2012 en aftale på plads med Commute Media, som står for internettet i S-togene.

Følg med på tv-skærmene
S-togs kunder kan bruge internettet, så snart det er installeret i det pågældende tog. Det vil fremgå af tv-skærmene i S-toget, når der er installeret internet i det S-tog, man sidder i, og 1. juni vil der være nyt Fri Internet i alle S-tog.

Internettet bliver installeret i S-togene gradvist, når de er forbi værkstedet, så der ikke skal tages S-tog ud af drift.

Fremtidssikret løsning
Den nye løsning er en 3G-løsning, men den er forberedt til 4G, og kan transformeres til dette i takt med at teleselskaberne tilbyder det.

”Kunderne har efterspurgt øget båndbredde og bedre dækning. Det får de sammen med en simplere løsning til at logge sig på. Så det nye Fri internet i S-toget bliver nemmere og bedre,” siger salgsdirektør i S-tog Niklas Marschall.

Der vil være information i på tv-skærmene i S-togene om, hvordan man logger sig på det nye Fri Internet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar