søndag den 8. april 2012

Nej til brugerbetaling over Roskilde Fjord

Underskriftsindsamling MOD brugerbetaling på Kr.pr. Fr. Bro og en ny forbindelse over Roskilde Fjord

Susanne Bartholin samler underskrifter mod brugerbetaling for at køre over Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund og for at køre over den kommende bro/tunnel over Roskilde Fjord syd for den gamle bro.

Susanne Bartholin skriver: "Den 16. april kl. 13 vil resten af underskrifterne MOD brugerbetaling blive afleveret til Ole F. ( Henrik Dam fik den 16/12 2011 6205 underskrifter) 
Der er stadig meget snak omkring vores bro, om der skal være brugerbetaling- og i så fald hvordan denne brugerbetaling vil komme til at se ud? og hvis det bliver et nej får vi Kronprins Frederiks Bro af staten( et rigtig skilsmisse barn der bliver kastet frem og tilbage)?
En ting vil jeg dog slå fast for mit vedkommende og alle dem der har støttet mine holdninger til nej tak til brugerbetaling: det er ikke rimeligt at vi skal betale for at køre rundt i vores egen kommune. Det er heller ikke rimeligt at VI som det eneste sted i landet skal betale for en ny bro selv. En betaling der nemt løber op, for administation af betalingsanlægget er på ca 21 mill. årligt. Så til dem der fortsat støtter et nej tak: gå på onlineunderskrift.dk/ nej til brugerbetaling senest den 14/4 2012.
Jeg har også sendt invitation til Henrik Dam.."


Link: Nej til brugerbetaling på Kronprins Frederiks Bro og en ny forbindelse 2. del

Ingen kommentarer:

Send en kommentar