søndag den 1. april 2012

Ny særkøreplan for busserne Aalborg - Lindholm


Ny særkøreplan for busserne Aalborg-Lindholm fra 2. april

01-04-2012 11:37:00 

Natten til torsdag den 28. marts sejlede et fragtskib ind i Jernbanebroen over Limfjorden. Det var en voldsom påsejling, der ødelagde broens klapfag.

Banedanmark vurderer reparationen varer et halvt års tid. I den mellemliggende periode kører DSB busser i stedet for tog mellem Aalborg og Lindholm.

Fra i morgen mandag den 2. april træder en ny særkøreplan i kraft, der medfører kortere overgangstider mellem tog og busser i Aalborg og Lindholm. Det er muligt at hente særkøreplanen her.
I arbejdet med særkøreplanen har det været væsentligt for DSB, at der fortsat er korrespondance med busser, Hirtshalsbanen og Skagensbanen. Af DSB’s 4.000 daglige kunder i Nordjylland rejser 80 procent nemlig lokalt i Vendsyssel og til og fra Aalborg.

Bussernes stoppesteder flyttet

Fra i morgen mandag den 2. april standser busserne desuden ved nogle nye stoppesteder. Flytningen af stoppestederne gør trafikken mere smidig.

Aalborg – Busterminalen ved busperron 1
Aalborg Vestby – Kasketvej
Lindholm – Forpladsen på Lindholm Nærbanevej lige over for Netto
Sporarbejde i påsken

I påsken udfører Banedanmark et længe planlagt sporarbejde, en forstærkning af dæmningen i Støvring syd for Aalborg.

Det betyder, at tog og busser kører efter en midlertidig påskekøreplan i perioden fra Skærtorsdag den 5. april til og med Påskedag den 8. april. Det er muligt at hente påskekøreplanen her.

Fra 2. påskedag den 9. april kører tog og busser igen efter særkøreplanen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar