torsdag den 3. maj 2012

DSB - Ekstra mange rejsende i dag


Der er ekstraordinært mange rejsende med vores tog i dag efter Cimber-Sterlings konkurs i dag og på grund af Store Bededag i morgen

3. maj kl. 10:00

Vi forventer, at der kommer ekstraordinært mange kunder med vores tog i dag. Det skyldes dels Store Bededag i morgen fredag, men også at flyselskabet Cimber-Sterling i dag desværre gik konkurs.
Sætter I så ekstra vogne på togene?
Vi forsøger, så godt vi kan at skaffe ekstra vogne til togene. Men vi kører allerede efter en fredagskøreplan, og derfor er det meget begrænset, hvad vi kan finde af ekstra vogne.
Her får du information om, hvordan du kommer frem i dag torsdag:
  • Mod Aarhus H: Der er rigtig mange rejsende med togene her, og det kan være svært at få pladser i eftermiddag.
    Et godt tip til dig, der skal til Aarhus: Du kan tage IC-togene mod Esbjerg og Sønderborg og skifte til regionaltog i Kolding. I Kolding skal du vente ca. 15 minutter, og så er der tog videre mod Aarhus. Du kan se information om rejsen på www.rejseplanen.dk - husk at skrive via Kolding!
  • Mod Herning, Struer og Thisted: Det begynder at knibe en del med pladsen på disse afgange i eftermiddag. Så har du mulighed for at tage tidligere afsted, så er det en rigtig god idé.
  • Mod Esbjerg og Sønderborg: 
    Der er fin plads i togene hele dagen.
  • Til Odense: Der er rigtig mange tog til Odense, og derfor er det ikke så stort et problem at komme dertil. Men hvis du vil være sikker på en plads, så anbefaler vi, at du tager togene mod Esbjerg og Sønderborg, som kører fra København H i minuttal '30.
  • ICBornholm:Der er stadig pladser ombord på vores tog til Ystad med forbindelse til hurtigfærgen til Rønne.
Her er lidt særlig information til dig, der skal til Billund Lufthavn: Du har to muligheder hvis du skal til Billund. Du skal med bus enten via Vejle eller via Kolding.
  • Via Vejle: Der er rigtig mange rejsende mod Aarhus, og derfor kan du få svært ved at få plads i toget til Vejle, hvor du skal skifte til bussen.
    Du finder en køreplan til bussen mellem Vejle og Billund, hvis du klikker her. Der kører også en ekspresbus, og den køreplan finder du, hvis du klikker her.
  • Via Kolding: Der kører også busser mellem Kolding og Billund, og det er meget lettere for dig at få en plads i toget mellem København og Kolding. Du finder en køreplan for bussen fra Kolding til Billund,hvis du klikker her.
Jeg skulle have været med Cimber-Sterling idag - kan jeg bruge min billet i toget?
Nej! Du kan desværre ikke bruge din flybillet i toget. Vores medarbejdere på stationen står klar til at hjælpe dig med at reservere en togbillet. Du kan også gøre det selv her på hjemmesiden www.dsb.dk
Her er lidt hjælp til dig, der skulle have været med flyet:
Du kan finde information om, hvordan du skal forholde dig på Forbrugerstyrelsen hjemmeside. Hvis du klikker her, kommer du direkte til den side, du skal bruge. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar