onsdag den 2. maj 2012

DSB klar til Giro d'Italia i Midtjylland


DSB klar til kæmpe cykelløb


I Store Bededagsferien afvikles cykelløbet Giro d'Italia 2012 i Midtjylland. Vejene i og omkring Herning og Horsens spærres under løbet, og der ventes 290.000 tilskuere.

"Når vejene i og omkring byerne er spærret af, er det mest oplagte naturligvis at tage toget, der kører fra centrum til centrum. DSB indsætter større tog end normalt, og vi er klar til tage imod de mange nye kunder," siger sales manager i DSB Winnie Højer, der er ansvarlig for DSB's indsats under cykelløbet.

Cykelløb i og omkring Herning den 4-6. maj
Den 4-6. maj er InterCityLyn-togene mellem Struer, Herning og Vejle erstattet af regionaltog, der kører med flere vogne end normalt.

Læs mere om ændringer i togtrafikken her.

I Vejle er der forbindelse fra regionaltogene til InterCity- og InterCityLyn-togene til Aarhus, Aalborg og Københavns Hovedbanegård.

Cykelløb i Horsens den 7. majDSB indsætter større InterCity-tog mellem Fredericia og Aarhus H op til og umiddelbart efter cykelløbet. InterCity-togene standser ekstraordinært i Hedensted.

Der er den 7. maj lagt en jernring rundt om byen. Gæster, der ønsker at overvære cykelløbet, kan med fordel køre til Hedensted og tage toget til Horsens," siger Winnie Højer og fremhæver, at der i Hedensted er 700 gratis parkeringspladser.

Tog i reserve"Det er en af de store konfirmationsweekender, og vi forventer ekstraordinært mange kunder. Vi har infovagter på perronerne, vi indsætter større tog, og vi har parkeret bemandede reservetog i Herning og Fredericia, vi kan sætte ind med kort varsel," forklarer Winnie Højer.

Hun gør samtidig opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere på Banegårdspladsen i Herning i weekenden den 4-6. maj. I stedet henviser DSB kunderne til at benytte parkeringspladserne ved Godsbanevej på den modsatte side af stationsbygningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar