søndag den 20. maj 2012

Publikum vilde med Copenhagen Marathon


Publikum vilde med Nykredit Copenhagen Marathon og nylanceret app

Sidste løber til Nykredit Copenhagen Marathon er nu i mål, og den store motions- og sportsbegivenhed har været en enorm succes. Publikumsopbakningen til løbefesten har i år været overvældende, ligesom den nylancerede officielle maraton-app, der med omkring 20.000 downloads har ligget som den mest downloadede app i dag, viste sig voldsomt populær.

Det vurderes, at rekordmange - op mod 100.000 tilskuere - har fulgt Nykredit Copenhagen Marathon enten på nettet, app'en eller ude på ruten. Lige omkring 30.000 personer har siden kl. 8.00 fulgt live dækningen på copenhagenmarathon.dk, mens 20.000 har downloadet app'en for at følge løbet og tracke deres venner, familie og favoritter. Endelig er folk myldret ud i Københavns gader og stræder for at heppe på de mere end 10.500 løbere, der i morges kl. 9.30 løb af sted fra Islands Brygge, hen over Langebro og videre ind igennem Københavns centrum og ud på de 42,195 km.

Live formidlingen omkring Nykredit Copenhagen Marathon har i år fået et gevaldigt løft med en forbedret internet streaming og ikke mindst app'en. Og reaktionerne på den nylancerede maraton-app har været særdeles positive. "Vi har været spændte på, om vores resultatservere kunne klare presset fra de mange brugere. Men det hele er forløbet virkelig tilfredsstillende", lyder det fra Klaus Vibjerg, som har udviklet app'en for Sparta.

Det er dog formodentlig ikke app'en alene, der har lokket så mange ud i gaderne og ind foran computerskærmene for at følge løbet. Der har i år også været en masse underholdning, musik og events ude på ruten og 7 officielle hot spots forskellige steder i byen. Bl.a. var der en fest på Dronning Louises Bro med slacklining competition og dj's samt sambatrupper, rockbands og trommegrupper på gadehjørnerne. Flere benyttede sig også af, at Havnebadet på Bryggen holdt ekstraordinært åbent fra 12.00 - 16.00.

Muligheden for en frisk dukkert var da også ekstra tiltrængt i den tidlige sommervarme.
Gense live streamingen, find resultater og se flere nyheder på copenhagenmarathon.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar