torsdag den 3. maj 2012

S-tog - Fredagsfest med Niklas og Young


Start din fredagsfest i S-toget med Niklas og Young


Fredag d. 4. maj kickstarter Niklas og Young fredagsfesten. Fra kl. 21 er der rullende fredagsfest med DJ’s og gratis koncert i S-toget. Festen er bare den første i rækken af initiativer fra ’Byens Puls’, som er S-togets nye platform for festglade aften- og nattependlere.
YoungHar du nogensinde taget toget i byen? Fredag d. 4. maj tager vi byen ind i toget! Byens Puls inviterer festglade rejsende til en intim kupé-koncert med to af tidens hotteste og mest lovende up-coming rappere: Niklas og Young! Niklas, der slog for alvor igennem med ”Chiller når du flexer”, har siden været Ugens Uundgåelige på P3, og Young er ikke blot udnævnt til at være en af Danmarks største up-coming talenter, han har allerede medvirket på flere danske artisters tracks, blandt andet Medina, Kidd, m.fl. De to unge rappere får support af Rajin og DJ Fabian Mazur og et hidsigt lydsystem. Kort sagt et brag af en fest i S-toget!
Du kan få flere oplysninger om koncert-køreplanen og hente sms-kode for gratis billet til festtoget via www.facebook.com/ByensPuls




S-toget gir’ dig Byens Puls 
Når DSB S-toget skruer op for festtoget med Niklas og Young, er det hverken første eller sidste gang, S-toget inviterer til fest mellem stationerne. Det nye er, at alle initiativer nu er samlet på platformen ’Byens Puls’, som man nu kan følge på Facebook.
”Vi vil gerne have en dialog med vores unge målgruppe, som ofte bruger S-tog og nattoget til og fra byture,” siger Niklas Marschall, Salgsdirektør hos DSB S-tog.
”Derfor handler Byens Puls i høj grad om at skabe fede oplevelser og fælles initiativer for- og sammen med målgruppen. Vi vil fremover være mere end bare et transportmiddel – vi vil være en del af festen. Samtidig vil vi gerne bruge Byens Puls til at være et samlingspunkt for alle de gode, sjove og vedkommende historier målgruppen har i og omkring S-toget,” siger Niklas Marschall.
Byens Puls vil have en fast tilknyttet rullende ungdomsredaktion, som man vil kunne møde i S-toget – både til hverdag og fest. Læs mere om Byens Puls’ fredagsfester og andre initiativer på www.facebook.com/ByensPuls.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar