lørdag den 2. juni 2012

DSB - Så er der internet i alle S-tog fra på mandag


DSB - Så er der internet i alle S-tog fra på mandag

Siden slutningen af januar har S-tog løbende installeret nyt internet i S-togene, og fra på mandag er det ude i alle S-tog.

”Jeg håber, at alle kunder bliver glade for det nye internet. Det giver mulighed for at udnytte tiden i toget til enten arbejde eller surfe på nettet. Og så er den nye løsning både nemmere og bedre, da den har øget båndbredde, bedre dækning og det er nemmere at logge på,” siger salgsdirektør i S-tog Niklas Marschall.

Det er en ny forbedret udgave af internet i S-toget, der er kommet på skinner. Den nye løsning er en 3G-løsning, men den er forberedt til 4G og kan transformeres til dette i takt med, at teleselskaberne tilbyder det.

Nemt at komme på
Information på tv-skærmene i S-togene og streamers på vinduerne vil fortælle, hvordan man logger sig på det nye Fri Internet.

Du gør sådan her:

Søg efter trådløse netværk på din mobil eller computer via WiFi, tilslut netværket “CommuteNet og åbn din browser. Første gang du logger på, skal du oprette en “CommuteNet”-profil og logge ind med din e-mail adresse og det password, du får via sms. Derefter behøver du ikke logge på hver gang, du bruger Fri internet i S-toget.

Det er Commute Media, som står for internettet i S-togene.

Læs mere her om, hvordan du kommer på Internettet:
Sådan kommer du på Nettet
Skjul dette indlæg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar