onsdag den 15. august 2012

DSB - Påsejling af Limfjordsbroen forlænger sporarbejde i Nordjylland

DSB - Påsejling af Limfjordsbroen forlænger sporarbejde i Nordjylland

DSB er nødsaget til at forlænge særkøreplan med busser mellem Aalborg og Frederikshavn frem til Limfjordsbroen er færdigrepareret

Kørslen med busser i Vendsyssel forlænges frem til Limfjordsbroen genåbner 
DSB’s tog, skulle igen have været på skinner mellem Aalborg og Hjørring den 11. september. Men påsejlingen af Limfjordsbroen har besværliggjort sporarbejdet og betyder nu, at det ikke bliver færdigt til tiden. DSB har derfor i samråd med NT, Region Nordjylland, Nordjyske Baner og de fire involverede kommuner besluttet at forlænge kørslen med busser i Vendsyssel frem til Limfjordsbroen genåbner og også strækningen Lindholm - Hjørring er færdiggjort - forventelig i løbet af oktober.

NT`s nuværende køreplan for Ekspresbus rute 973 bliver forlænget
Forsinkelsen betyder også, at NT`s nuværende køreplan for Ekspresbus rute 973 bliver forlænget indtil hele strækningen er færdiggjort, ligesom Nordjyske Baners særkøreplan for strækningerne Hjørring – Hirtshals og Frederikshavn – Skagen ligeledes forlænges - forventelig frem til 29. oktober.

Ifølge den oprindelige planlægning for sporarbejdet i Vendsyssel skulle strækningen mellem Aalborg (Lindholm) og Hjørring være klar til genåbning den 11. september 2012 og den resterende del af strækningen fra Hjørring til Frederikshavn klar til brug den 29. oktober 2012.

Læs mere på www.dsb.dk/nordjylland
Limfjordsbroen påsejlet. Foto: DSB

Ingen kommentarer:

Send en kommentar