tirsdag den 16. oktober 2012

DSB - Tirsdag kl. 14.50: Sådan afvikles eftermiddagens togtrafik

DSB - Tirsdag kl. 14.50: Sådan afvikles eftermiddagens togtrafik

Togene til og fra København kører i øjeblikket med forsinkelser og aflysninger. Vi har i denne uge et stort sporarbejde, som skal være med til at forbedre trafikken ud af og ind mod Københavns Hovedbanegård fremover – og det sporarbejde er desværre blevet ramt af nogle ekstra signalfejl, der giver forsinkelser og aflysninger ud over dem, vi havde planlagt og meldt ud på forhånd.

Vi er i gang med at opdatere Rejseplanen
Du vil snart kunne se alle opdaterede tider på www.rejseplanen.dk. Indtil vi har fået alle opdateringer på plads, kan du opleve, at enkelte tog bliver vist på Rejseplanen, selv om det er aflyst, og heller ikke alle ekstrastandsninger er på endnu, men langt de fleste oplysninger er korrekte. Vi melder her på siden, når Rejseplanen er helt opdateret.

Tag S-tog til Høje Taastrup og skift der
Aflysningerne betyder, at der er ekstra pres på de færre tog, der kører. De seneste dage har der været mange stående passagerer i togene, og det er også tilfældet i dag.

Du kommer mere komfortabelt frem, hvis du tager S-toget fra København og så skifter i Høje Taastrup til tog videre ud på Sjælland. S-togene har sat ekstra vogne på togene mellem København og Høje Taastrup, og togene kører hvert 10. minut. Desuden standser InterCityLyn standser ekstra i Roskilde, så du i dag kan tage dette tog mellem Høje Taastrup og Roskilde.

Sådan kører togene til og fra København:

Til Fyn og Jylland:

- Alle InterCitytog kører – der kan forekomme forsinkelser og der er mange passagerer i disse tog
- InterCityLyn kører fra Københavns Lufthavn, Tårnby og Ørestad direkte uden om København H til Høje Taastrup og videre mod Fyn og Jylland. InterCityLyntogene standser ekstra i Roskilde. Togene kører i minuttal 09 fra Høje Taastrup til og med kl. 19.09

Til og fra Sjælland:

- Vi har desværre været nødt til at aflyse de regionaltog til Ringsted, der også stopper i Hedehusene, Trekroner, Viby Sj. og Borup. Oprindelig skulle disse tog være kørt helt til og fra Østerport og København H, men på grund af signalfejlene får vi ikke plads til togene alligevel. Vi sørger for, at InterCitytogene standser ekstra ved stationer mellem Høje Taastrup og Ringsted – se herunder, hvordan du i stedet kommer frem.

- Alle regionaltog til Kalundborg og Nykøbing Falster kører fra Høje Taastrup og/eller Roskilde
- Ingen regional- eller InterCitytog stopper i Valby. Du skal derfor tage S-tog fra Valby til/fra Høje Taastrup og København H
- Skal du til Hedehusene, så tag InterCitytog til og fra Esbjerg/Sønderborg. Det kører i minuttal 30 fra København H og minuttal 43 fra Høje Taastrup.
- Skal du til Trekroner, kan du tage InterCitytog til og fra Esbjerg/Sønderborg eller tog til/fra Holbæk/Kalundborg. Det er i minuttal 30 fra København H og minuttallene 43 og 52 fra Høje Taastrup.
- Skal du til Viby Sjælland og Borup, så tag et InterCitytog mod/fra Fredericia/Aarhus. Det kører i minuttal 00 fra København H og minuttal 13 fra Høje Taastrup.
- Skal du til Roskilde, kan du også tage InterCityLyn fra Høje Taastrup. Toget standser normalt ikke i Roskilde, men det gør det i dag, så du kan bruge toget mellem Høje Taastrup og Roskilde efter at have taget S-toget fra København. Toget kører i minuttal 03 fra Høje Taastrup

Bemærk, at minuttallene selvfølgelig kan variere, hvis togene fortsat kommer for sent ud fra København H.

Hvordan kører S-togene?
S-togene kører til tiden mellem København og Høje Taastrup. De kører hvert 10. minut, og der er sat ekstra vogne på disse tog.

Hvornår virker det hele igen?
Det ved vi stadig ikke, men vi der arbejder stadig på at lave fejlene.

Får jeg erstatning hvis jeg bliver forsinket?
Ja, det gør du ved forsinkelser på over 30 minutter. Du kan se mere
DSB - Rejsetidsgaranti

Hér kan du få seneste information om trafiksituationen:
DSB Trafikinformation

Ingen kommentarer:

Send en kommentar