søndag den 9. december 2012

DSB - I aften- og nattetimerne standser togene ikke på Nørreport Station


DSB - I aften- og nattetimerne standser togene ikke på Nørreport Station

9. dec - 11. aug


I perioden fra søndag den 9. december 2012 til og med søndag den 11. august 2013 standser Øresundstogene, regional- og  InterCity togene ikke på Nørreport Station i tidsrummet fra kl. 20 om aftenen til om morgenen kl. 4.50. I stedet kan du benytte S-tog, Metro eller bus, hvis du skal til/fra Nørreport Station. Det skyldes en større ombygning og renovering af fjerntogssporene. I dagtimerne kan du stadig komme til/fra Nørreport med regional- og InterCitytog samt Øresundstog.
Undtagelser:
I juleperioden og over Nytåret holder ombygningen af stationen juleferie. Vi har derfor valgt at lade togene standse hele døgnet i denne periode. Det drejer sig om perioden fra den 21. december til nat efter den 25. december samt i perioden fra den 30. december til nat efter den 1. januar 2013.
I disse to perioder (i alt otte dage), standser togene også på Nørreport i aften og nattetimerne. Du kan downloade en køreplan her.
Hvorfor standser togene ikke ?
Nørreport er Danmarks mest anvendte station. Mere end 200.000 passagerer benytter stationen dagligt. Under navnet Ny Nørreport er DSB, Banedanmark og Københavns Kommune gået sammen om en omfattende ombygning af Nørreport Station. Ombygningen varer frem til 2015. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar