onsdag den 28. marts 2012

50.000 kunder stormer Bilka

Foto: John Jessen Hansen, Hillerødposten
Se flere billeder i HillerødPosten:
Kæmpekø da Bilka åbnede i Hillerød

DSB - Sporarbejder på Sjælland omkring påske


Sporarbejder på Sjælland omkring påske


For at genere færrest mulige af DSB 's kunder benytter Banedanmark dagene omkring påske til forskellige sporarbejder. 


Blandt andre er fem sporarbejder langs Kystbanen samlet i en kurv, og Banedanmark har dermed reduceret antallet af dage, hvor der ikke kan køre tog, fra 45 til ni.


DSB har udgivet en særkøreplan for perioden fra 31. marts til og med 2. Påskedag, 9. april. Du kan hente særkøreplanen på din station, men du kan også downloade den på DSB.dk, ligesom Rejseplanen er opdateret med alle ændringer.


Der kører ingen InterCity- eller regionaltog mellem Østerport og Københavns Hovedbanegård. Til gengæld kører S-togene i fuldt omfang og med flere vogne end normalt.


Københavns Hovedbanegård – Helsingør: Vi kører med færre regionaltog end normalt, og togene er i perioder erstattet af busser. Læs mere her.


Københavns Hovedbanegård – Ringsted: Vi kører med færre regionaltog end normalt.


Københavns Hovedbanegård – Kalundborg: Vi kører med ét tog i timen, og der kører færre tog i myldretiderne. Togene standser ved samtlige stationer undervejs og ekstraordinært i Hedehusene. Fra Københavns Hovedbanegård kører togene tre minutter tidligere end normalt.


Københavns Hovedbanegård - Nykøbing F: Her kører der som normalt to tog i timen. Til gengæld kører der færre tog i myldretiderne. Stoptogene standser ekstraordinært i Borup og Viby Sjælland. Fra Københavns Hovedbanegård kører stoptogene seks minutter tidligere end normalt.DSB - Først udstigning så indstigning

Først udstigning så indstigning


Det har været en succes i S-tog og Metroen, og nu prøver DSB konceptet af i Fjern- & Regionaltog. 


Togene er udstyret med mærkater på dørene, der beder kunderne på perronen træde til side og gøre plads for dem, der stiger ud.


"Formålet er at sikre, at ind- og udstigningen ikke forsinker kørslen. Især fra de større stationer er dette forhold vigtigt for at sikre, at togene kommer af sted til tiden og i den rigtige rækkefølge, og her kan kunderne hjælpe os ved at udvise hensyn under ind- og udstigningen," siger rettidighedschef i DSB og Banedanmark Esben Norup.S-tog - Linje H kører imellem Østerport og Ballerup 11:00

Linje H kører imellem Østerport og Ballerup, fordi vi har fejl på en køreledning ved Ølstykke. Linje C kører stadig til Frederikssund.

DSB - Forsinkelser i Nordjylland


Forsinkelser i Nordjylland mellem Aalborg og Frederikshavn efter en fejl på fjernstyringssystemet

28. mar kl. 08:21

Der er i øjeblikket fejl på fjernstyringssystemet i Vrå. Det giver forsinkelser på togene mellem Aalborg og Frederikshavn på mellem 10 og 30 minutter.
Der er teknikere på vej til stedet for at rette fejlen, men vi ved endnu ikke, hvornår togene igen kan køre normalt.

Bilkas åbning i Hillerød

Bilka åbner i dag i Slotsarkaderne

Tag hjemmefra i god tid!
Læg mærke til de opsatte skilte.
Der er personale, Politi og Hjemmeværnet til at hjælpe med trafikken.
Godthåbsvej (mlm. Milnersvej og Slotsarkaderne) er lukket.
Brug evt. de ekstra p-pladser ved knudepunkterne (ved Plantorama og Frederiksborgcenteret)
og tag shuttle-busserne til Bilka.
Der er gratis parkering i Slotsarkaderne
Bilka lukker først kl. 24 i dag

Bilka åbner i Slotsarkaderene