søndag den 22. april 2012

S-tog - Servicemeddelelse om elevatorer 22. - 23. apr

S-tog - Servicemeddelelse om elevatorer 22. - 23. apr

På følgende stationer virker elevatorerne desværre ikke:

Lyngby: spor 2/3 indtil videre

Der kan dog forekomme elevatorer, der kortvarigt er ude af drift

Ring venligst for yderligere information.
Tlf. 24683030DSB bringer københavnerbørn til Økodag i Jylland i dag

DSB bringer københavnerbørn til Økodag i Jylland i dag

DSB skriver på Facebook:

I dag søndag den 22. april er det Økodag. Det vil sige at køerne på landets økologiske gårde bliver sluppet ud på det forårsgrønne græs. Arla har i den forbindelse lejet et tog af DSB, som vil køre adskillige hundrede københavnske borgere til Jylland for at give dem en sjov og lærerig oplevelse. Toget hedder Harmonie-ekspressen, og togfører i DSB William Sørensen beskriver, at der her til formiddag er rigtig god stemning i toget, der nærmer sig Middelfart lige nu:

»Stemningen er supergod her i toget. Vi har masser af glade og forventningsfulde børn med. Og Jeppe og Maria kendt fra Lille Nørd underholder og vi har også en række landmænd med i toget. Så økodagen er startet rigtig fint her i toget,« forklarer han.
Målet for toget er Brørup i Jylland, hvor børnene vil opleve køerne blive sluppet ud i forået – når de skal ud for at ”danse på græs”. 

God søndag alle sammen!..:-) - Billedet er fra afgangen på Københavns Hovedbanegård i morges - vi regner med at modtage flere billeder fra toget senere som vi vil vise. Du kan læse mere om økodagen hér: http://bit.ly/IdyTFK


De Økologiske Køer slippes på græs kl. 12

Køernes Forårsfest

Kl. 12 slippes de økologiske køer ud på græs

Læs mere om Køernes Forårsfest på 
Økodag.dk
www.økodag.dk