tirsdag den 9. april 2013

DSB - Tirsdag den 9. april kører der busser mellem Malling og Odder det meste af dagen pga. et ødelagt sporskifte i Assedrup


DSB - Tirsdag den 9. april kører der busser mellem Malling og Odder det meste af dagen, fordi et sporskifte i Assedrup er blevet ødelagt

8. apr kl. 03:50


Vi har stadig problemer med det sporskifte i Assedrup på Odderbanen, som blev ødelagt mandag eftermiddag. Pga. det ødelagte sporskifte, har vi erstattet togene med busser mellem Malling og Odder.
Hvad gør jeg så?
Togene kører normalt mellem Aarhus H og Malling, og så kører der busser det meste af dagen mellem Malling og Odder. Vi har lavet en særkøreplan, som du kan se, hvis du klikker her.
Hvor meget bliver jeg så forsinket?
Hvis du skal til og fra Odder, må du regne med at blive op til 30 minutter forsinket. Mellem Aarhus H og Malling bliver du ikke forsinket.
Hvordan kører togene så onsdag?
Det kan vi ikke sige endnu! Vi arbejder på at repareret sporskiftet i Assedrup, men vi skal bruge en del reservedele, og vi ved endnu ikke, om vi kan nå at skaffe alle delene tirsdag. Vi opdaterer siden her i løbet af tirsdagen.
Gælder DSB's Rejsetidsgaranti?
Ja! Hvis du bliver mere end 30 minutter forsinket, så kan du søge om kompensation gennem vores rejsetidsgaranti. Du kan søge kompensation eller læse mere om rejsetidsgarantien, hvis du klikker her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar