torsdag den 9. maj 2013

København H- Hamburg: Bus erstatter EuroCitytogene fra København H til Nykøbing F. 9. maj - 12. maj


København H- Hamburg: Bus erstatter EuroCitytogene fra København H til Nykøbing F.

9. maj - 12. maj

I Kristi Himmelfartsferien, fra torsdag den 9. maj til og med søndag den 12. maj, kører EuroCitytogene til/fra Tyskland kun til Nykøbing F.  Det skyldes, at der skal etableres en omfartsvej ved Nykøbing F. og mens arbejdet står på kan vi ikke køre med tog.
Hvordan kommer jeg til/fra Nykøbing F, med forbindelse til EuroCity ?
Fra København H:
  • Der vil i stedet køre en bus fra København H ca. 40 minutter tidligere end toget normalt skulle køre. Bussen kører uden stop til Nykøbing F., hvor du får forbindelse til EuroCitytoget mod Tyskland. Bussen kører fra Banegårdspladsen ud for nr. 7  (mod Vesterbrogade) og lige udenfor O'Learys sportsbar.
Fra Høje Taastrup, Næstved og Vordingborg:
  • Du skal i stedet tage med regionaltoget, der kører ca. 30 minutter før end EuroCity toget ville have haft gjort. Du skal stige af i Nørre-Alslev, hvor der holder taxa klar til at køre til Rødby F. i Rødby kan du komme på toget mod Tyskland. (Læs mere i køreplanen, som du kan downloade på denne side).
Fra Tyskland:
  • EuroCity toget kører kun til Nykøbing F.
  • Fra Nykøbing F kører der en bus (uden stop) til København H.
  • Skal du til mellemstationerne, skal du i stedet med en togbus til Eskilstrup, hvorfra du kan komme med regionaltog videre mod Vordingborg, Næstved og Høje Taastrup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar