tirsdag den 23. juni 2015

Tag toget til Roskilde Festival

Sådan kører togene til Roskilde Festival

Tusindvis af musikglade mennesker vil i den kommende tid valfarte til Roskilde Festival.
 • I den anledning har DSB igen lavet et ekstraordinært tiltag i samarbejde med Roskilde Festivallen og oprettet en direkte togtur mellem Roskilde Station og festivalpladsen.
 • DSB vil også sætte ekstra vogne på flere af togene til ud- og hjemrejsen.

Fra Roskilde Station kører der et shuttletog med afgang hver halve time direkte til Roskilde Festivals togstation ved Camping West.

Shuttletoget kører alle dage fra og med 27. juni til og med 4. juli. Billetter til shuttletogene koster 20 kroner for en enkeltbillet og kan købes hos Roskilde Festivals personale ved shuttletogene på perronen på Roskilde Station.

Ud over at Roskilde Festival i sig selv betyder mange tusinde ekstra rejsende, falder festivallen i år sammen med starten af skolernes sommerferie, og det er derfor en god ide at bestille siddeplads på forhånd, hvis man kommer langvejs fra.

Informationschef i DSB, Tony Bispeskov, siger:
”Jeg vil opfordre alle til at tjekke deres rejse på rejseplanen.dk. Ud over det slutter festivallen i år for første gang på en lørdag. Derfor er det en god idé at sikre sig en pladsbillet, hvis de ved, hvornår turen går hjem.” 

Læs mere om togtrafikken til og fra Roskilde Festival på DSB’s hjemmeside og tjek din rejse på www.rejseplanen.dk, som vil have opdateret informationer.