torsdag den 26. marts 2020

Danmarks Jernbanemuseum: Aflysning af Thomas Tog | Opslag 26. marts 2020

Danmarks Jernbanemuseum - Aflysning af Thomas Tog
Opslag 26. marts 2020
På grund af den nuværende situation og myndighedernes udmeldinger ser Danmarks Jernbanemuseum sig desværre nødsaget til at aflyse arrangementet »En dag med Thomas Tog« i Kristi Himmelfarts-ferien den 21.-24. maj 2020. Alle, som har købt billet til arrangementet, er blevet orienteret pr. mail og får naturligvis deres penge refunderet.
På museet er vi meget kede af, at vi i år må skuffe de mange Thomas Tog-fans fra hele Danmark og udlandet, som gør Thomas-dagene på Danmarks Jernbanemuseum til fire festlige dage.
Danmarks Jernbanemuseum har arbejdet intenst på at få flyttet arrangementet til senere på året. Det er desværre ikke muligt. Thomas Tog-lokomotivet transporteres hele vejen fra England, og lokomotivet kan ikke komme til Danmark i de perioder i efteråret, hvor museet vil have mulighed for at afholde Thomas Tog-arrangementet.
Danmarks Jernbanemuseum ser frem til at kunne byde børn og voksne velkommen, så snart det igen er muligt.

Movia Trafik: Info til alle passagerer tor 26. marts '20

Movia Trafikinfo - Info til alle passagerer torsdag 26. marts 2020 Vi transporterer færre kunder end vi plejer. Fra mandag 30. marts kører vi derfor efter lørdags- og ferieplaner. ➡️ Se ændringer i rejseplanen.dk eller dinoffentligetransport.dk fra 27. marts kl. 12. Movia Busserne kører efter planen.

Vejdirektoratet: GÅ TIL VENSTRE... ELLER ER DET HØJRE? 🤔 | 26. marts 2020

DSB: Information i forbindelse med corona-virus Opslag 26. marts 2020

DSB - Information i forbindelse med coro0na-virus
Opslag 26. marts 2020
Antallet af passagerer i DSB’s tog er nu under 15 procent af det normale, og der er ikke udsigt til, at den situation ændrer sig i den kommende tid. Det er samtidigt nødvendigt at tilpasse køreplanen, så den er mere robust og mindre sårbar overfor sygemeldinger blandt DSB’s personale. Der har i de seneste dage været akutte aflysninger af togafgange på baggrund af sygemeldinger, det skal den ændrede køreplan medvirke til at undgå, så du trygt kan planlægge din rejse. Reduceret køreplan i hele landet Antallet af daglige tog bliver reduceret gradvist fra mandag den 23. marts. Køreplanen er tilrettelagt under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger til passagererne. Der vil fortsat være mange afgange at vælge imellem for de passagerer, der har brug for at tage toget.
Læs mere om den reducerede køreplan her:
https://www.dsb.dk/trafikinformation/andringer-i-trafik-og-drift/andringer-i-trafik-og-drift/fr---sadan-korer-vi/
Har du en DSB Orange- eller DSB Orange Fri-billet, der gælder til et tog, som ikke kører grundet reduceret køreplan, kan du vælge at benytte en anden togafgang samme dag ! Husk at bestille ny pladsbillet til den togafgang du vælger. Pladsbilletter er gratis, og kan fås bl.a. i DSB App og i billetautomaterne på stationerne
Salg af Orangebilletter sættes på pause i påsken Grundet regeringens opfordringer til at blive hjemme i påsken vil salget af DSB Orange- og DSB Orange Fri-billetter sættes på pause fra d. 4. april t.o.m. d. 19. april 2020. Har du allerede en DSB Orange- eller DSB Orange Fri-billet til afrejse i denne periode, kan du fortsat benytte din billet. Hold dig også opdateret via DSB´s særlige side om coronavirus: https://www.dsb.dk/coronavirus/