fredag den 9. april 2021

Information om trafikken langs Hovedstadens Letbane Opslag 7. april 2021

Information om trafikken langs Hovedstadens Letbane Opslag 7. april 2021

FÅ INFORMATION OM TRAFIKKEN LANGS LETBANEN🚈🚧
Letbanebyggeriet er blevet mere synligt langs Ring 3, og med den trinvise genåbning af samfundet det næste stykke tid kommer der sandsynligvis også flere og flere trafikanter på vejene. Heldigvis er der mange måder at gøre køreturen nemmere på, både når det handler om at planlægge sin tur på forhånd og få live trafikinformation, mens man kører 📲
Det skyldes, at kommunerne bag letbaneprojektet, Vejdirektoratet og Hovedstadens Letbane er gået sammen om at gøre trafikinformationen mere detaljeret og opdateret, end den plejer at være omkring Ring 3. Samarbejdet betyder helt konkret, at aktuel information om vejarbejde, kødannelse og ændringer i trafikken for bilister overføres direkte til Vejdirektoratet, der sender det ud i de velkendte kanaler som www.trafikinfo.dk, DR P4 Trafikradio dr.dk/p4 og Google Maps.
Rejser man med offentlig transport, kan man holde sig opdateret på www.Rejseplanen.dk og på DOT - Din Offentlige Transport. www.dinoffentligetransport.dk DOT er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet. Og kører man forbi vores byggeri som cyklist, er det altid vigtigt at orientere sig om skiltningen i området.
Foruden de nævnte trafikkanaler er der også altid information at hente om byggeriet på vores og kommunernes hjemmesider samt i vores kommuneopdelte nyhedsbreve, som vi løbende sender ud.
FÃ¥ overblik over de samlede trafikkanaler her:
Læs mere her: