tirsdag den 13. juli 2021

DSB - Sporarbejde på flere strækninger hen over sommeren | 13/7-21

DSB - Der er sporarbejde på flere strækninger hen over sommeren.
DSB arbejder ihærdigt for, at alle rejsende kan komme hurtigt frem og til tiden, når vi erstatter toget med Togbusser eller der er ændrede tider.

Skal du rejse med tog denne sommer?
Sommertid er ofte lig med sporarbejdstid, da der er færre passagerer hen over sommeren. Derfor arbejder Banedanmark i døgndrift for at forny og vedligeholde jernbanen. Hos DSB arbejder vi ihærdigt for at informere og hjælpe dig godt igennem sommerens ændringer med både Togbusser og ændrede tider.

På nedenstående strækninger er der større sporarbejder:
• Til og med den 31/7 På strækningen mellem Vordingborg, Orehoved*, Nykøbing F og Rødby Færge kører vi Togbusser i stedet for tog *Orehoved er en midlertidig station mellem Vordingborg og Nørre Alslev, som kun benyttes ifm. sporarbejder.
Læs mere her:

• Til og med den 15/8 På strækningen mellem Aarhus H, Skanderborg og Fredericia kører vi i forskellige perioder med Togbusser i stedet for tog og med ændrede tider.
Læs mere her:

• 12/7-27/8 På strækningen mellem Høje Taastrup, Valby og København H kører vi færre S-tog, færre tog til/fra Valby og med ændringer for øvrige regional-, InterCityLyn-, InterCity- og Internationale Intercitytog.
Læs mere her:

• 23/7 - 1/8 På strækningen mellem Ringsted, Slagelse og Korsør kører vi Togbusser i stedet for tog. Skal du med toget til Hamburg, så skal du være forberedt på, at de internationale InterCity-tog kun kører mellem Hamburg og Korsør. Mellem Korsør og Ringsted kører vi Togbusser, mens vi mellem Ringsted og København H henviser til InterCityLyn-tog.
Læs mere her:

Du vil derfor opleve længere rejsetid på de strækninger, hvor der er sporarbejde, og du kan ikke tage din cykel med i Togbussen.

Husk, at der fortsat er krav om pladsbillet til regionaltog, herunder Øresundstag, og i lnterCity og lnterCitylyn.
• Der er ikke krav om pladsbillet til Togbussen.



 

Gratis Sightseeing bus i Fjordlandet hele sommeren 13/7-21

Visit Fjordlandet - Fjordlandet Sightseeing bus hele sommeren
13. juli 2021
Kør gratis med Fjordlandets Sightseeing bus hele sommeren og oplev de unikke oplevelser som Fjordlandet byder på
Bussen fungerer som en hop-on hop-off bus og kører fra uge 26 til og med uge 31. Med bussen kan du tage på tre spændende ruter i Fjordlandet.