torsdag den 22. juli 2021

TV2Lorry - Kaos forude: Letbanen lukker delvist stort kryds i Glostrup | Udgivet 22. juli 2021

TV2Lorry - Kaos forude: Letbanen lukker delvist stort kryds i Glostrup
Borgere og trafikanter i Glostrup kan se frem til støj og afspærrede veje, når der skal arbejdes på Letbanen i Ringvejskrydset.
Udgivet 22. juli 2021.
Læs eller Lyt til artiklen

Af journalist Jesper B. Larsen

Trafikanter må formentlig væbne sig med tålmodighed eller finde alternative veje fra august og tre måneder frem, hvis de skal køre igennem Ringvejskrydset i Glostrup.

Der skal nemlig lægges elementer til letbanens spor midt i krydset, og derfor vil krydset være delvist spærret fra den 9. august og 12 uger frem.

Ifølge selskabet bag Letbanen, er det nødvendigt at at lave den delvise afspærring af de trafikerede kryds, da den kommende letbane skal køre i midten med trafik på begge sider.

Der vil være spærret for gennemkørsel for biler gennem krydset via Hovedvejen, både i øst- og vestlig retning i en periode på 12 uger, ligesom der vil være spærret for alle venstresving i krydset.

Medfører også støjgener
Cyklister og gående vil dog stadig kunne komme igennem afspærringen.

Bustrafikken bliver påvirket
Det massive arbejde i Ringvejskrydset vil også påvirke bustrafikken, og derfor opfordrer Hovedstadens Letbane til, at man holder sig opdateret på ændringer på Rejseplanen.
Rejseplanen www.rejseplanen.dk

Arbejdet vil blive udført på hverdage i tidsrummet kl. 7-22 samt i weekenden kl. 8-18, og Hovedstadens letbane forventer, der kan forekomme støjgener for beboere i området.