torsdag den 19. august 2021

TV2Lorry - Færdselskontrol ved skoler afslørede flere børn uden sikkerhedsseler. Udgivet 18. august 2021.

TV2Lorry - Færdselskontrol ved skoler afslørede flere børn uden sikkerhedsseler.
Udgivet 18. august 2021.
Der venter nu forældrene en bøde på 2000 kroner og et klip i kørekortet. Dertil havde flere også glemt kørekortet.

Læs eller Lyt til artiklen her:



Movia - Tag din cykel med i Movias busser på Sjælland. 19. august '21

Movia - Du må tage din cykel med i Movias busser på Sjælland.
Udgivet 19. august 2021
Nu bliver det nemmere at kombinere cyklen med bussen noget af vejen til arbejde, i biografen eller en tur i skoven. Movia åbner som et forsøg i to år for, at cyklen kan komme med i almindelige busser.
Movia har besluttet at sætte et toårigt forsøg med cykelmedtagning i busserne i gang, så du kan tage cyklen med i alle Movias almindelige busser på Sjælland.

Cykelforsøget sker som led i indsatsen for at styrke sammenhængen i den kollektive transport, og imødekomme de mange kunder, som særligt det seneste år er hoppet på cyklen.

De cykelforsøg, som Movia har gennemført, viser, at stoppesteder med god cykelparkering giver flere kunder i busserne, og får flere til at cykle længere.

Bedre mulighed for at medtage cykler i busser har derfor stået højt på ønskelisten hos de to regioner, de sjællandske kommuner og Movia.

I løbet af det 2-årige forsøg vil Movia indsamle erfaringer og evaluere, hvordan det går, også i forhold til pladsen til andre kunder i bussen og f.eks. kunder med barnevogne og kunder der bruger kørestol.