onsdag den 15. december 2021

Sådan kommer du bedst gennem juletrafikken | BroBizz 15. dec. '21





BroBizz - Sådan kommer du bedst gennem juletrafikken
Udgivet 15. december 2021

Skal du ud på landevejene, over broer eller med færge, når det ringer ind til jul? Så er du nok indstillet på, at juletrafikken kan være en udfordring. 

Derfor har vi samlet fem skarpe råd, der får dig godt af sted og sikkert frem til jul.

1. Kør på det rigtige tidspunkt
Der er altid trængsel og alarm i trafikken til jul, så husk t-å-l-m-o-d-i-g-h-e-d. 
Prøv at komme hjemmefra i god tid og kør, når der er færrest mennesker.

På Storebæltsbroen er der f.eks. travlest den 23. december mellem kl. 10 og 17, den 24. december mellem kl. 10 og 14 og 2. juledag mellem kl. 10 og 17.

2. Tjek, at din bizz eller nummerplade kan aflæses
Julesne er eventyrlig, men kan give problemer på vejene og i betalingsanlæggene. Sørg for, at nummerpladen er ren, eller din bizz sidder korrekt i forruden, så den nemt kan aflæses. Husk, at hvis du har flere produkter, er det altid bizzen, der aflæses fremfor nummerpladen.
Læs mere her:

3. Sørg for, at dit betalingskort er opdateret
Har du skiftet betalingskort for nylig? Så skal du logge ind og rette dine kortinformationer i selvbetjeningen, så du undgår stop ved betalingsanlæggene, ved broer og færger.
Se her, hvordan du opdaterer dit betalingskort:

4. Se, om din aftale er aktiv
Er du i tvivl, om du har en aktiv aftale med os? Tjek nemt, at din bizz eller nummerpladebetaling er aktiv, så du kan betale automatisk ved broer og færger.
Se her, hvordan du gør:

5. Tænk på turen som en del af ferien
Gør bilturen så hyggelig som mulig, så den ikke bare skal overstås hurtigt. Tænk f.eks. i juleplaylister, quizzer, knas og julesweatre i bilen – og måske et stop ved et af årets skønne julemarkeder.
Besøg et julemarked:

Seks ekstraordinære julemarkeder

Julemarkeder er perfekte til at booste julestemningen. Så pak dine kære i bilen og tag en tur i de hyggelige boder med julelys, delikatesser, julepynt og personlige gaver. Vi har fundet seks julemarkeder i hele Danmark, der er gratis og lidt ud over det sædvanlige.


















Pas på vinden på Storebæltsbroen

Hvert år vælter vindfølsomme køretøjer på Storebæltsbroen og skaber farlige situationer. Derfor er det forbudt for vindfølsomme køretøjer at køre over Storebæltsbroen, hvis det blæser mere end 15 m/s.
Tilmeld dig trafikinfo om Storebælt og læs mere om kørsel og blæst på broen.
Læs mere og tilmeld trafikinfo


















Hav selvbetjeningen lige ved hånden

Husk, at du nemt og enkelt kan betjene dig selv i Brobizz appen. Her kan du logge ind og se, om din aftale er aktiv og få et overblik over dine ture og betalinger.

Du kan også se alle de steder, hvor du kan betale med bizz og nummerplade samt tilmelde dig særaftaler.

Se, hvad du kan i Brobizz appen