Sideliste

torsdag den 8. december 2011

Øvelokale pÄ Enghave Station

Øvelokale pÄ Enghave Station
Gruppen W.O.M.B.A.T
Gruppen W.O.M.B.A.T. vandt en S-togskonkurrence om et gratis Þvelokale. Musik giver liv pÄ stationen, mener S-togs salgsdirektÞr Niklas Marschall
Den fremadstormende gruppe W.O.M.B.A.T. flyttede for nyligt ind i Þvelokalet pÄ Enghave Station, som DSB S-tog havde stillet pÄ hÞjkant i en konkurrence pÄ Facebook i september. Initiativet kom fra S-togs nye musikfestival Sounds, som lÞb af stablen i september, og hvor nogle af de stÞrste danske bands spillede sammen med nye og upcoming navne. Musik og S-tog hÊnger nemlig godt sammen, hvis man spÞrger DSB S-tog.
»Vores kunder er glade for de arrangementer, vi laver med musik, som fx Sounds. At give et Ăžvelokale vĂŠk er en udlĂžber af det, og det er kunderne selv, der har bestemt, hvem der vandt. Desuden fĂ„r vi udnyttet et af vores tomme stationslokaler til et godt formĂ„l, og det giver liv pĂ„ stationen,« siger salgsdirektĂžr i S-tog Niklas Marschall.
For de unge medlemmer af W.O.M.B.A.T., der alle bor hjemme, har det stor betydning at fÄ et lokale helt for dem selv.
»Vi plejer at Ăžve hjemme pĂ„ hinandens vĂŠrelser pĂ„ 10 kvm, sĂ„ det her betyder rigtig, rigtig meget. Det er helt vildt fedt! Det er fedt at have et samlingspunkt, hvor vi kan vĂŠre os selv og uden sĂžskende, der forstyrrer,« siger de tre medlemmer af W.O.M.B.A.T., Victor Jull, Jacob Jensen og Mikkel Brincks.
Gruppen sparer ca. 4000 kr. om mÄneden pÄ at fÄ stillet lokalet til rÄdighed, og S-tog har forelÞbig givet aftalen en prÞveperiode pÄ et Är.

Kilde: DSB: Øvelokale pÄ Enghave Station