Sideliste

torsdag den 3. maj 2012

S-tog - Fredagsfest med Niklas og Young


Start din fredagsfest i S-toget med Niklas og Young


Fredag d. 4. maj kickstarter Niklas og Young fredagsfesten. Fra kl. 21 er der rullende fredagsfest med DJ’s og gratis koncert i S-toget. Festen er bare den fĂžrste i rĂŠkken af initiativer fra ’Byens Puls’, som er S-togets nye platform for festglade aften- og nattependlere.
YoungHar du nogensinde taget toget i byen? Fredag d. 4. maj tager vi byen ind i toget! Byens Puls inviterer festglade rejsende til en intim kupĂ©-koncert med to af tidens hotteste og mest lovende up-coming rappere: Niklas og Young! Niklas, der slog for alvor igennem med ”Chiller nĂ„r du flexer”, har siden vĂŠret Ugens UundgĂ„elige pĂ„ P3, og Young er ikke blot udnĂŠvnt til at vĂŠre en af Danmarks stĂžrste up-coming talenter, han har allerede medvirket pĂ„ flere danske artisters tracks, blandt andet Medina, Kidd, m.fl. De to unge rappere fĂ„r support af Rajin og DJ Fabian Mazur og et hidsigt lydsystem. Kort sagt et brag af en fest i S-toget!
Du kan fÄ flere oplysninger om koncert-kÞreplanen og hente sms-kode for gratis billet til festtoget via www.facebook.com/ByensPuls




S-toget gir’ dig Byens Puls 
NĂ„r DSB S-toget skruer op for festtoget med Niklas og Young, er det hverken fĂžrste eller sidste gang, S-toget inviterer til fest mellem stationerne. Det nye er, at alle initiativer nu er samlet pĂ„ platformen ’Byens Puls’, som man nu kan fĂžlge pĂ„ Facebook.
”Vi vil gerne have en dialog med vores unge mĂ„lgruppe, som ofte bruger S-tog og nattoget til og fra byture,” siger Niklas Marschall, SalgsdirektĂžr hos DSB S-tog.
”Derfor handler Byens Puls i hĂžj grad om at skabe fede oplevelser og fĂŠlles initiativer for- og sammen med mĂ„lgruppen. Vi vil fremover vĂŠre mere end bare et transportmiddel – vi vil vĂŠre en del af festen. Samtidig vil vi gerne bruge Byens Puls til at vĂŠre et samlingspunkt for alle de gode, sjove og vedkommende historier mĂ„lgruppen har i og omkring S-toget,” siger Niklas Marschall.
Byens Puls vil have en fast tilknyttet rullende ungdomsredaktion, som man vil kunne mĂžde i S-toget – bĂ„de til hverdag og fest. LĂŠs mere om Byens Puls’ fredagsfester og andre initiativer pĂ„ www.facebook.com/ByensPuls.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar