torsdag den 1. december 2011

DSB: 3 S-togsstationer i ny udgave

Stationer i lysere og venligere udgaver
01-12-201

Stationerne Skovbrynet, Brøndbyøster og Hundige har fået en "makeover"
I begyndelsen af december genopstår stationerne Skovbrynet, Brøndbyøster og Hundige i lysere og venligere udgaver. Stationerne har været gennem en omfattende renovering, der bl.a. indebærer forbedret belysning, nye lofter, ændret perronindretning, nyt udstyr og en generel oprydning og istandsættelse.
 
Brøndbyøster Station: Ny udsmykning i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF).
»Vi i DSB S-tog vil gerne give stationen et lokalt islæt, derfor er vi rigtig glade for, at DIF har bidraget med de flotte billeder. Sport og idræt står stærkt repræsenteret i Brøndby Kommune, og dette må meget gerne komme til udtryk, straks når man ankommer til stationen,« siger Anne Pilegaard, planlægningschef i S-tog.
Også DIF sætter pris på stationens nye udseende.
»Billederne på Brøndbyøster Station viser fint den bredde, der er i dansk idræt. Vi håber, at de mange brugere af stationen enten kan spejle sig i billederne eller blive inspireret til at deltage i en af de mange idrætsforeninger, der er i nærområdet,« siger kommunikationschef Steen Dahl Pedersen fra Danmarks Idræts-Forbund.

De tre stationer er blot nogle ud af en række stationer på S-togsnettet, som har fået et løft i de sidste par år. Det gælder fx Avedøre, Langgade, Hvidovre, Sjælør, Ballerup og Herlev.
De næste stationer, der står for tur, er Taastrup, Vallensbæk og Åmarken.