tirsdag den 3. juli 2012

Rejseplanen til iPad og Windows Phone

Pressemeddelelse fra Rejseplanen A/S - 3. juli 2012



Rejseplanen giver danskerne tryghed på rejsen og lancerer Rejseplanen til iPad og Windows Phone

Rejseplanens apps er nogle af de mest populære og anvendte rejseapps til smartphones. Derfor kommer der nu også Rejseplanen til iPad og Rejseplanen til Windows Phone.


Rejseplanen er klar med en applikation til iPad, der ligesom på smartphone tager udgangspunkt i din geografiske position og bruger den til at give dig de bedste rejseresultater i nærheden. Den nye app har også integration til billetkøb, så man enkelt kommer videre til DSB eller det lokale trafikselskab, som sælger rejsen. Rejseplanen til iPad giver en anden og ny fornemmelse af kollektiv trafik ved at gøre brug af Google Maps til at visualisere rejsen, man skal på. 


Derudover lancerer Rejseplanen en aplikation til Windows Phone. Applikationen er Rejseplanens eget bud på det, Mobilsiden på et tidspunkt kaldte en must-have-app til Windows Phone. Også her anvendes den geografiske lokation som udgangspunkt, og man kan med et enkelt klik søge ”herfra” til ”hjem”.


”Vi har fået lavet en undersøgelse, der viser, at danskerne vil have tryghed på rejsen med busser og tog. Til det formål bruger de især Rejseplanens apps til iPhone og Android, som er nogle af de mest populære og anvendte til rejser,” siger Birgitte Woolridge, Marketing Manager i Rejseplanen. ”Med de nye applikationer breder vi os et naturligt skridt videre til også Windows Phone og iPad.”


Også Rejseplanens mobile hjemmeside på m.rejseplanen.dk har fået en overhaling, så den nu er optimeret til touch-telefoner. Den kan findes på adressen smart.rejseplanen.dk.


Rejseplanens apps downloades i stor stil

I alt har flere end 700.000 danskere downloadet en Rejseplanen app til mobiltelefonen på iPhone eller Android. Det svarer ca. til, at hver tredje dansker med en smartphone har downloadet en app fra Rejseplanen.


Rejseplanen viser på de forskellige kanaler 14-16 mio. rejseplaner om måneden til danskerne. Heraf tegnede mobiltelefonerne sig for 8 mio. Det samlede antal søgninger stiger år for år med 15-20 %. Det er forventningen, at især iPad-app’en vil tage en del af søgningerne fra www.rejseplanen.dk.


Rejseplanen får køreplaner og trafikinformationsmeldinger om ændringer fra alle tog, busser og Metroselskabet og integrerer dem i Rejseplanens services på web og mobil. Et stort og grundigt datasamarbejde mellem alle landets trafikselskaber ligger således bag de services, Rejseplanen tilbyder.


Find enkelt den app, der passer til din telefon ved at scanne koden, eller ved at sende en SMS til 1231 med teksten ”Rejseplanen”. Alle Rejseplanen apps er naturligvis gratis.


QR Code - Rejseplanen App

Om Rejseplanen

Rejseplanen.dk er danskernes foretrukne website til information om rejser fra A til B med kollektiv transport. Rejseplanen leverer hver måned 14-16 mio. rejseforslag til danskerne. Rejseplanen findes på internettet, mobil, iPhone, Android, iPad og Windows Phone og som links fra andre hjemmesider. Rejseplanen A/S er ejet af DSB, Movia, de øvrige regionale trafikselskaber i Danmark samt Metroselskabet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar