søndag den 12. august 2012

Bus erstatter alle tog Skive - Struer 13. august - 30. september


Bus erstatter alle tog mellem Skive og Struer

13. august - 30. september

Bus erstatter alle tog mellem Skive og Struer i perioden fra mandag den 13. august til og med søndag den 30. september. Det gælder både DSB´s Lyntog samt alle Arriva´s regionaltog. Det skyldes et større sporombygningsprojekt mellem Langå og Struer. Vi er nu kommet til sidste fase i sporombygningen, som omfatter sporstykket mellem Skive og Struer.
I ovenstående periode, vil rejsetiden være forlænget med ca. 25 minutter mellem Skive og Struer og man skal tidligere afsted med bussen fra Struer for at nå toget i Skive. Det skyldes, at vi har planlagt at køre efter den normale køreplan mellem Aarhus og Skive i begge retninger.
I perioden fra mandag den 13. august til søndag den 26. august er der desuden sporarbejde mellem Langå og Skive i aftentimerne, hvor flere tog er erstattet af busser. Du kan læse mere om dette sporarbejde her.
Her kan du downloade en køreplan, der gælder for hele perioden 13. august til 30. september.
 Hvad betyder det for dig ?
  • Du skal regne med en forlænget rejsetid på ca. 25 minutter hvis du skal rejse mellem Skive og Struer. Det skyldes, at bussen er længere tid om at køre turen end toget normalt er.
  • Du kan opleve at skulle skifte tog i Aarhus, når du rejser med InterCityLyntog . Det skyldes, at Arriva og DSB af og til bytter tog, da der er begrænset sporplads i Skive.
Du kan læse mere om sporarbejdet på Banedanmarks hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar