tirsdag den 16. oktober 2012

DSB - Sådan kører togene omkring København i morgen onsdag

DSB - Sådan kører togene omkring København i morgen onsdag

Efter en hektisk dag for DSB’s kunder, DSB og Banedanmark er det lykkedes Banedanmark at lokalisere og reparere de fejl i sikringsanlægget ved Københavns Hovedbanegård, der har været skyld i de mange forsinkelser på fjerntogene ud ad og ind til Hovedstaden i dag.

Dermed kan Banedanmark og DSB igen begynde at genoprette trafikken.

"Vi er frygteligt kede af den tumult, der har været i togtrafikken i dag, og er derfor meget glade for at have ordnet fejlene. Vi vil dog yderligere begrænse trafikken omkring Hovedbanegården ugen ud i forhold til den særlige køreplan, der oprindeligt var lagt for denne uge, hvor sikringsanlægget skal ombygges. Og jeg vil opfordre til, at passagerne så vidt muligt benytter sig af S-banen," forklarer trafikdirektør Peter Svendsen fra Banedanmark.

Ændringerne i køreplanen betyder, at tog fra Ringsted resten af ugen vender i Høje Taastrup, hvorfra passagerne kan benytte S-banen, mens tog fra Nykøbing Falster vender i Roskilde. Nivå-togene tages ud af drift på Kystbanen. InterCity-togene fra Københavns Hovedbanegård kører fortsat hver hele og halve time, mens InterCityLyn-togene fra Kastrup Lufthavn kører direkte til Høje Taastrup hver time.

"Vi er kede af de yderligere indskrænkninger, men vi ønsker, at passagerne får en køreplan, de kan regne med," siger Peter Svendsen

Via dette link kan du se en liste vi har lavet en liste over, hvilke tog vi aflyser i hovedstadsområdet. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over, om netop din afgang er aflyst: http://bit.ly/Wvizdw 

Skal du også regne med forsinkelser onsdag?
Ja! Vi kan ikke love, at der ikke kommer forsinkelser. Vi har repareret på signalerne hele tirsdag, og vi har fået lovning på, at det hele fungere bedre onsdag - men vi må også være realistiske, og vi kan ikke love dig, at du ikke bliver forsinket. 

Grunden til at vi aflyser en del regionaltog mellem København og Høje Taastrup er, at vi forsøger at skabe plads på skinnerne, så vi i størst muligt omfang kan forhindre forsinkelser.


Gælder DSB's Rejsetidsgaranti også her?
Ja! Hvis du skulle blive mere end 30 minutter forsinket, så kan du søge om kompensation gennem DSB's Rejsetidsgaranti. Du få mere information og søge om kompensation, hvis du klikker her: DSB Rejsetidsgaranti

Ingen kommentarer:

Send en kommentar