søndag den 9. december 2012

DSB - Frederikshavn-Aalborg: Fra den 9. december kører vi tog Frederikshavn-Lindholm og bus Lindholm-Aalborg


DSB - Frederikshavn-Aalborg: Fra den 9. december kører vi tog Frederikshavn-Lindholm og bus Lindholm-Aalborg

9. dec - 31. jan

Fra søndag den 9. december kører vi igen tog mellem Frederikshavn og Lindholm. Mellem Lindholm og Aalborg kører vi fortsat busser, mens Limfjordsbroen bliver repareret. Dette arbejde varer indtil videre.
  • Togene mellem Frederikshavn og Lindholm kører efter den normale køreplan.
  • Vi kører busser mellem Lindholm og Aalborg ifm. togene fra/til Frederikshavn. 
Skal du til eller fra Frederikshavn, kan du også køre med NT linje 973X. Togbilletten gælder i bussen. Se køreplanen her.
Køreplan der tilgodeser de fleste kunder i Vendsyssel
Langt de fleste kunder i Vendsyssel kører lokalt mellem Frederikshavn og Aalborg. Derfor har vi valgt at køre så der er hurtig forbindelse til og fra Aalborg. Det betyder desværre, at kunder med InterCityLyn fra/til København får ventetid i Aalborg. I stedet kan du med fordel køre med InterCity til og og fra Aalborg.
Om morgenen og om eftermiddagen kører vi ekstra busser mellem Aalborg og Hjørring i forbindelse med InterCityLyn, så du ikke skal vente i Aalborg.
Børneguide fredage og søndage
Børneguide kører med InterCityLyn mellem København H og Aalborg, som normalt. Mellem Aalborg og Frederikshavn kører vi børnene i deres egen bus.
  • Børneguide kører med InterCityLyn fra København H kl. 14.50, ankomst til Aalborg kl. 19.09. Bus fra Aalborg kl. 19.20. Den ankommer til Brønderslev kl. 19.49, Hjørring kl. 20.19 og til Frederikshavn kl. 21.06.
  • Fra Frederikshavn kører vi med bus kl. 11.50, fra Hjørring kl. 12.35 og Brønderslev kl. 13.07. Fra Aalborg med InterCityLyn kl. 14.01, ankomst til København H kl. 18.22. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar