onsdag den 19. december 2012

DSB - Stadig plads i juletogene (19. december)


DSB - Stadig plads i juletogene (19. december)

Der er nu solgt ca. 100.000 pladsbilletter til DSB's tog i perioden fra og med den 21. december til og med den 1. januar. Det er ca. en fjerdedel af pladserne, men det er et tal, der i disse dage hurtigt kan ændres.

Får du ikke en pladsbillet, behøver du dog ikke vinke farvel til julemiddagen, hvis blot du er villig til at gå lidt på kompromis med komforten.

"Der er som sådan ingen restriktioner på, hvor mange der må være i togene. Dørene skal bare kunne lukkes, så kan man finde et hjørne og affinde sig med det, er der altid plads," siger Tony Bispeskov, som er trafikinformationschef i DSB. Ud fra det nuværende antal solgte billetter, forventer han dog ikke det helt store pres på togene.

Er I en gruppe, der rejser sammen, skal I være opmærksomme på, at I ikke kan forvente at få plads ved siden af hinanden på alle tidspunkter af døgnet. Her råder vi jer til at undgå formiddagsafgangene.

DSB overvåger løbende juletrafikken og sætter så vidt muligt flere eller færre vogne på skinnerne afhængig af efterspørgslen.

Du kan finde og købe din billet på dsb.dk.
DSB: Find din togbillet, togkort og klippekort her »
Rejs på tværs af landet med tog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar