lørdag den 16. januar 2021

TV 2 Lorry - Movia-app viser, hvor mange der er med bussen 11/1-21

TV 2 Lorry - Movia klar med nyt tiltag: Se hvor mange der er med bussen

Ny app hjælper passagererne til at undgå de mest belastede afgange. Opslag 11. januar 2021
I disse corona-tider lyder det usædvanlige råd fra myndighederne, at vi skal undgå offentlig transport - i hvert fald i myldretiden, når der er risiko for, at tog, metro og busser er fyldt med passagerer - for mange mennesker i et lille rum øger som bekendt smitterisikoen.
Men de gode råd ændrer ikke på, at mange stadig har brug for at kunne benytte den offentlige transport, og nu er Movia klar med et tiltag, der skal hjælpe passagererne til at undgå de mest belastede busafgange.
Movias nye webapp finder du på plads-i-bussen.dk - og selskabet oplyser, at systemet fungerer på samme måde som Rejseplanen. Man søger sin afgang ved at skrive dato tidspunkt og det stoppested, man vil stige på ved - og det stoppested, man står ved. Herefter bliver man præsenteret for tre busrejser, og systemet fortæller så, hvor mange personer, der forventes at være med bussen. Det vises både med en farve og med et antal personer. Er farven rød, tyder det på fyldte busser, og man kan så bede om at se næste afgang.