mandag den 23. april 2012

Følg Nykredit Copenhagen Marathon med ny iPhone-app


Følg Nykredit Copenhagen Marathon med ny iPhone-app
Lanceringen af en officiel marathon-app giver nu tilskuere og presse endnu bedre mulighed for at følge løberne, når starten til Nykredit Copenhagen Marathon går den 20. maj. App'en kan allerede nu downloades, og dermed er optakten indledt til Københavns største sportsbegivenhed i 2012, der som noget nyt i år også byder løberne på specialbrygget marathon-øl fra Mikkeller.

Track dine favoritter med app'en
Med lanceringen af den officielle Nykredit Copenhagen Marathon 2012 App giver løbets arrangør, Sparta, formidlingen omkring løbet et stort løft. Med app'en kan man tracke sine favoritløbere på ruten, se live videostreaming fra løbet, live resultater og nyheder samt finde masser af praktisk information før, under og efter løbet. App'en er udviklet af firmaet BitLizard og kan downloades til iPhone gratis fra App Store og via copenhagenmarathon.dk/app, hvor man også kan finde mere info.

Forventning om rekordantal i mål
Nykredit Copenhagen Marathon finder sted søndag den 20. maj kl. 9.30, og igen i år er der både start og mål på Islands Brygge. Begivenheden giver genlyd i både Danmark og udlandet, og med mere end 7500 tilmeldte på nuværende tidspunkt forventes løbet i år at tiltrække omkring 12.000 deltagere, heraf op til 2000 udenlandske løbere. Desuden har Sparta en forventning om rekord i antal løbere, der krydser målstregen og dermed også gennemfører den 42,195 km lange distance.      


Specialbryg på målstregen
I mål kan deltagerne se frem til at slukke tørsten i mere end Powerade energidrik, Coca-Cola og vand. Bryggeriet Mikkeller, som også driver Mikkeller Bar, der netop er blevet kåret til Årets Bar, står nemlig bag en ny marathon-øl, som brygges specielt til løbet og serveres til deltagerne i mål.

Flere hot spots
Musikken, underholdningen og den store opbakning fra publikum ude på ruten er med til at give de mange løbere en fantastisk oplevelse i Københavns gader. I år bliver der hele syv officielle hot spots, bl.a. ved Torvehallerne på Israels Plads, ved Nykredits domicil på Hambrosgade, ved Politikens Hus ved Studiestræde og på Christians Brygge, hvor Pågen Brød sørger for energi til publikum. Derudover kommer løberne forbi spots med musik og underholdning hele 35 gange undervejs.

Følg optakten
Følg optakten via app'en samt på copenhagenmarathon.dk og politiken.dk/motion, hvor der vil være nyheder, reportager, artikler og interviews samt live dækning og resultatvisning på dagen. Deltagere kan også holde sig opdateret på facebook.com/copenhagenmarathon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar